Stop – Himni kombtar ne flautin e nje italiani/ Saimiri dhe Genti, pamjet ne kripe! (30 mars 2020)

Tenori me famë ndërkombtare, Placido Domingo është shtruar në spital në Meksiko, pas disa komplikacioneve të shëndetit nga koronavirusit.Një qytetar italian ka falenderuar Shqipërinë për ndihmën me 30 mjekë e infermierë në këtë kohë të vështirë. Ai ka interpretuar në flaut himnin tonë kombtar.Një djalë ka realizuar pamje të Saimirit dhe Gentit nga studio e Stop, duke përdorur kripë gjelle.

Të Fundit