Stop – Gjyqtarja e akuzuar Pajtime Fetahu dhe shkeljet e nje procesi! (02 maj 2019)

“Stop” i rikthehet problematikës së gjyqtares së Elbasanit Pajtime Fetahu.Në fund të janarit 2017 gjyqtarja, përmes OPGJ-së mori 3 500 euro për të nxjerrë një të ri nga burgu.Prokuroria e Krimeve të Rënda e pushoi cështjen për Pajtime Fetahun, pasi nuk provonte dot lidhjen e saj me OPGJ-në.As KLD nuk ngriti grup disiplinor për rastin, duke bërë që gjyqtarja e pezulluar, t’i kërkonte Gjykatës Administrative kthimin në punë.Gjyqtarja Gentiana Mucaj mori vendim për kthimin në punë të Fetahut dhe kjo e fundit akuzoi emisionin “Stop” për prishje imazhi. Avokat Arben Llangozi rendit shkeljet e procesit, duke theksuar, se gjyqi nuk mund të zhvillohet në Gjykatën e Elbasanit, pasi jemi në konflikt të hapur interesi.

Të Fundit