Stop/ Gjyqtares Pajtime Fetahu i ulet paga ne prag te pensionit?!-8 Shtator 2021

Inspektoriati i lartë i Drejtësië, në 16 shtator kërkon nga KLGJ uljen e pagës së gjyqtares së Elbasanit, Pajtime Fetahu, me 40 % për një vit.Ndaj Fetahut kishte nisur një hetim disiplinor që në janar 2017, bazuar në denoncimin publik të emisionit Stop, të fakteve, që diskretitonin rëndë figurën e gjyqtarit. Magjistrate Pajtime Fetahu, kundrejt shumës prej 2000 Euro, kishte marrë përsipër të aplikonte minimumin e dënimit për një person në paraburgim,për tre vepra penale. Gjykata e Posaçme SPAK, dënoi me një vit burg sekserin Edmond Zaimi, plot një vit, pasi emisioni “Stop” transmetoi investigimin, e futjes në punë me 500 mijë lekë ryshfet,pranë kompanisë shtetërore të sigurisë Ilirian Guard. Por hetimi nuk tregoi, se ku shkonin këto para dhe si u lanë në mëshirë të fatit institucionet shtetërore.

Të Fundit