Stop, Fundjava dhe studentët holandezë sigurojë proteza për të riun 6 qershor

Genci Krashi, një i ri 24-vjecar, tregon se kur ishte vetëm 16 vjec, është përplasur me trenin, gjë që i ka shkaktuar humbjen e dy gjymtyrëve, krahut dhe këmbës së djathtë.Ai ka nevojë për proteza dhe “Fundjava ndryshe” bashkë me një grup studentësh holandezë, u ofruan për blerjen e tyre.Fëmijët e qendrave sociale në Shkodër e kanë festuar 1 qershorin, falë kontributit të lokal “Cavaliero” në Velipojë. Menaxheri i saj, Skënder Hekuri kërkoi ndërmjetësimin e “Stop” te kryebashkiakja Voltana Ademi dhe fëmijët u argëtuan në atmosferë festive.

Të Fundit