Stop-“Fllonxat” e vogla jashte Stop-it. (03.05.2019)

Shumë prindër kanë sjellë sërish video të fëmijëve të tyre, që kërcejnë e argëtohen me nisjen e emisionit “Stop” dhe performancën e fllonxave tona.

Të Fundit