Stop – Fiton Akadamine e policise, e perjashtojnë si bartes i hepatitit! (22 shkurt 2019)

Një i ri, që kërkon të ruajë anonimatin, denoncon në “Stop” përvojën e pakëndshme me konkursin për akademinë e policisë.Ai thotë, se fitoi të gjitha fazat e konkursit me pikë maksimale. Por në fund e përjashtuan, pasi është bartës i hepatitit B.Në rregulloren e policisë së shtetit, nuk thuhet askund, që një kategori e tillë, përjashtohet nga konkurimi apo puna në polici.Ai shpjegon, se sëmundjen e ka inaktive dhe nuk përbën rrezik për persona të tjerë.

Të Fundit