Stop – Fier, kerkon armen e gjahut kujtim nga i ati, por policia e sorollat! (03 janar 2019)


Agim Thomo, nga Fieri, tregon në “Stop”, se prej vitesh jeton e punon në Athinë, por i është dashur të vijë shpesh në atdhe, për të marrë një armë gjahu me leje, kujtim nga i ati, që i ka mbetur në polici.Për shkak të një konflikti të nuses së vëllait me vjehrrin, policia ka marrë armën e gjetur në shtëpi.Cështja ka shkuar në prokurori dhe kjo e fundit, ka vendosur kthimin e armës së gjahut.Por në polici i thonë, se për tërheqjen e armës duhet vendim gjykate, edhe pse prokuroria ka marrë vendim të mos e cojë cështjen në gjykatë.Më pas përgjigja është, se duhet të vijë me shkresë zyrtare e të protokollohet dhe jo të mbërrijë dorazi.Agimi thotë, se për një cifte që kushton 200 mijë lekë, ka paguar deri tani 3 mijë euro, ndaj i vjen të qajë, që nuk po e merr dot.

Të Fundit