Stop – Festa e Bajramit gjen me shtepi te re familjen Hoxha! (04 qershor 2019)


Ëndrra e familjes Hoxha, për një shtëpi të re, u be sot realitet falë kontributit të besimtarëve myslimanë të Xhamisë së rrugës së Kavajës dhe Selitës, emisionit “Stop” dhe fondacionit “Fundjavë ndryshe”. Sot në ditën e Bajramit në fshatin Mihaje u përurua shtëpia e re për këtë familje. Shkëlzen Krajku nga “Fuyndjavë” dhe hoxha Ahmed Kalaja thonë, se gjëja më e bukur, është të bësh njerëz të lumtur.

Të Fundit