Stop – Femijet ne shtepi me Stop/ karantina e Marjana Kondit! (22 maj 2020)

Fëmijët kanë performuar sërish në fushat që kanë hobi, duke iu përgjigjur nismës së emisionit tonë: rri në shtëpi-rri me Stop.Marjana Kondi është personazhi Vip i rradhës, që tregon përvojën e izolimit për shkak të pandemisë së koronavirusit.Me humor ajo përshkruan ditët dhe aktivitetin e saj në një periudhë të pazakontë për të gjithë.

Të Fundit