Stop – Femijet ne shtepi me Stop/Fantazi nga memet e karantines! (08 maj 2020)

Fëmijët i janë përgjigjur sërish nismës së programit tonë “Rri në shtëpi-rri me Stop”, duke sjellë video të performancave të tyre gjatë qëndrimit në shtëpi.Më pas transmetojmë disa nga memet, që janë prodhuar nga qytetarët në ditët e karantinës së shkaktuar nga koronavirusi.Nje grup të rinjsh kanë përshtatur këngën e njohur Bella Ciao në korona ciao. Një person nano duket se po mëson dorën, duke qethur kokën e një qytetari.Disa qytetarë janë rrethuar me goma makine dhe mbajnë në këtë mënyrë distancën e sigurisë.

Të Fundit