Stop – Femijet argetohen me Stop dhe imitojne fllonxat tona! (13 mars 2020)

Sot është e premte dhe data shënon 13 mars. Për supersticiozët quhet ditë ters. Por emisioni “Stop” ka vendosur ta sfidojë këtë supersticion, duke ofruar emision me humor e optimizëm.Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit, ndërsa kërcejnë e argëtohen me fllonxat tona dhe nisjen e programit. Ata përpiqen të imitojnë vajzat, duke u bërë në këtë mënyrë kandidatët më të denjë,që do të zëvendësojnë të ardhmen fllonxat tona.

Të Fundit