Stop-Femijes me cregullime i duhet nje mesuese ndihmese, DAR Tirana jep premtimin.(15.02.2019)


Gerta Hoxha, mamaja e 11 vjecarit Anzholin Nezha, kërkon një mësuese ndihmëse për djalin e saj, i cili vuan nga hiperaktiviteti dhe cregullimi i sjelljes.Djali është në klasën e 5-të të shkollës “Androkli Kostallari “ dhe ka edhe crregullime gjinore.Një komision nga DAR Tirana mbërrin në shkollë për rastin e 11 vjecarit dhe konkludon se një mësues ndihmës do të vihet për të në orën e matematikës.Psikologia, Aurela Agalliu,shprehet për nevojën e mësuesve ndihmës për fëmijët me probleme e aftësi të vecanta, ndaj në këtë drejtim, duhet investuar më shumë

Të Fundit