Stop-Familja “Kokalari” brenda dhe jashte Shqiperise! (28.05.2019)


Pak ditë më parë, media italiane bëri me dije, se një sasi midhjesh, të ardhura nga Greqia, janë të kontaminuara me hepatit A. Por në Shqipëri, nuk ka as njoftim e as masa për këtë.

Të Fundit