Stop – Fakulteti i muzikes/ Konkursi nxjerr fitues kandidatin pa doktorature! (12 mars 2020)

Oleg Arapi denoncon pranë emisionit “Stop”, faktin, se ka konkuruar në Akadeninw e arteve, dega dirigjim koral, por nuk ka fituar, edhe pse i plotwsonte tw gjitha kriteret. Oleg Arapi me doktoraturë mori 84 pikë, dhe vec kualifikimeve, numwron edhe qindra altivitete brenda dhe jashtw vendit. Komisioni Ad Hoc me 5 personalitete të muzikës,vendosi, t’ i japw 91 pikë Bujar Alliut, i cili nuk ka as doktoraturw.

Të Fundit