Stop -EMISIONI 98 (SEZONI 5) 15 janar 2020- Gjirokastër\ Biznesi I ngritur nga paratë e vllait të ndjerë

Pak kohë më parë emisioni “Stop” transmetoi rastin e grabitjes së 30 milionë dhrahmive të të ndjerit Hajro Buzheri nga vëllai i tij, Islam Buzheri. Ky i fundit pranoi, që i kishte marrë këto para dhe me paratë e grabitura hapi një biznes privat në Kardhiq të Gjirokastrës të quajtur GJIBU dhe një tjetër në emër të gruas, të quajtur Kovi Al, përmes të cilit bënte kalimin e parave.

Gazetari i emisionit “Stop” ishte në një aktivitet për ushqimin e turizmin dhe pyeti personazhet publikë për ushqimin e preferuar shqiptar.Secili kishte nga një përgjigje të vecantë për pjatën tradicionale, që kishte më për zemër. Klintoni i pyeti ata me humor edhe se cfarë konsumojnë para raportit intim.

Islam Buzheri përdor edhe policinë e Gjirokastrës, për të mbrojtur biznesin e ngritur me paratë e nipërve.Ai udhëton me makinën e policisë, me të cilën shoqëron edhe nipërit në rajon.Emisioni “stop”ka ndjeku nga afër momentin kur policia shkon per t’I shoqëruar në komisariat .

Të Fundit