STOP-EMISIONI 93(Sezoni 7) 11 Janar 2022-Shorti live i Albmarket per 10 fitues e 100 milione leke.

Sic ishte njoftuar prej javësh, në emisionin “Stop” u hodh sot shorti për 10 fitues nga klientët e kompanisë “Albmarket”. Ata fituan secili nga 10 milionë lekë, pasi kompania shpërndau gjithsej 100 milionë lekë për klientët e saj besnikë.Në studion e “Stop”, Saimiri dhe Genti prezantuan së pari komisionin dhe përfaqësuesit e Ministrisë së Financave dhe më pas përzgjodhën në mënyrë rastësore fituesit fatlumë. Pas shpalljes së fituesve, komunikuam direkt me ta, duke i treguar për cmimin e duke përjetuar emocionet e tyre.

Të Fundit