Stop-EMISIONI 91 (SEZONI 4) 4 janar 2019 Policia shqiptare nuk njeh marreveshjen me Kosoven: Njohim kodin e Rames!


Një drejtues automjeti ankohet në “Stop”, se policia në Shqipëri e gjobit për kalimin tranzit Shqipëri-Kosovë, edhe pse ka një marrëveshje mes dy vendeve që nga qershori 2016.Në një video, shoferi debaton me shefin e policisë dhe i tregon marrëveshjen, por ky i fundit thotë, se njeh vetëm kodin rrugor të Edi Ramës.Madje njëri prej shoferëve thotë, se është bombarduar me gjoba, edhe pse ka fituar edhe me vendim gjykate.Për këtë rast, i jemi drejtuar Ministrisë së Infrastukturës dhe Energjisë dhe morëm përgjigjen, se kompetenca për licensat e linjave të trasportiti i ka kaluar Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.Ndërsa kjo e fundit thotë, se në linjën në fjalë duhet të ketë vetëm një operator…?!

Viktima te tregtarit të domateve, i japin mallin e nuk marrin leket!

Një drejtues automjeti ankohet në “Stop”, se policia në Shqipëri e gjobit për kalimin tranzit Shqipëri-Kosovë, edhe pse ka një marrëveshje mes dy vendeve që nga qershori 2016.Në një video, shoferi debaton me shefin e policisë dhe i tregon marrëveshjen, por ky i fundit thotë, se njeh vetëm kodin rrugor të Edi Ramës.Madje njëri prej shoferëve thotë, se është bombarduar me gjoba, edhe pse ka fituar edhe me vendim gjykate.Për këtë rast, i jemi drejtuar Ministrisë së Infrastukturës dhe Energjisë dhe morëm përgjigjen, se kompetenca për licensat e linjave të trasportiti i ka kaluar Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.Ndërsa kjo e fundit thotë, se në linjën në fjalë duhet të ketë vetëm një operator…?!

3 vjet stop, shtëpi të ndërtuara e njerëz të ndihmuar!

Emisioni “Stop” mbush sot 3 vjet transmetim dhe plot 683 programe të përnatshme. Në këtë pjesë sjellim disa nga momentet më kulmore të solidaritetit. Shumë familje në kushte ekstreme janë bërë me shtëpi të re, falë kontributit të emisionit “Stop”, fondacionit “Fundjavë ndryshe” , “Balfin grup” e donatorëve të tjerë. Ju sjellim një përmbledhje të këtyre momenteve të familjeve Qershori, Tuci, Buci, Zaimi, Bilali e shumë të tjera, që u ka ndryshuar jeta.

Të Fundit