STOP-EMISIONI 87(Sezoni 7) 3 Janar 2022-Korbi me thesar, merr flake buqeta e tullumbaceve e vitit 2021.

Një korb del e mbledh para dhe i fut në një sirtar, që e ka shndërruar si arkë kursimi. Një mace ngacmon kalimtarët, duke i goditur, ndërsa i kalojnë pranë. Buqeta e tollumbaceve, që i jep lamtumirën vitit 2021, ka shpërthyer në flakë, pasi ka përfunduar në telat e korentit.Një qen ecën me gotë në kokë, si në një ushtrim ekuilibri. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit