STOP – EMISIONI 71 (SEZONI 2)

“Mësonjëtoret” e mjera të Shqipësisë së 2016-ës…?!

Nxënësit kanë dalë jashtë në një shkollë në Pogradec, pasi pikërisht në këtë periudhë po bëhen punime…Një tjetër shkollë në Kukës është në kushte të mjerueshme, aq sa nuk mund të quhet institucion arsimor. Një zjarr në rrugën “5 Maji” në kryeqytet, ka shkaktuar panik tek banorët dhe kalimtarët. Këto janë disa nga situatat, që trajtohen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop”.

Të Fundit