STOP – EMISIONI 70 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Një kamion në Fushë-Krujë ecën i mbingarkuar me thasë ushqimesh dhe pa asnjë masë për të siguruar ngarkesën.Një motorr është ngarkuar në bagazhin e një makine, dhe lëviz në këtë mënyrë lirisht nëpër rrugë.Në një tjetër karroceri makine janë ngarkuar skela, që mund të bien në cdo moment.Në zonën e mbipopulluar te “Shqiponja” në Tiranë një makinë e tonazhit të lartë transporton mjete betoni, duke u bërë rrezik për cdo automjet, që i kalon pranë.Një zetor lëviz me ngarkesë kashte dhe pasagjer, sikur të ishte gjëja më normale. Janë këto disa nga situatat e transmetuara dhe komentuara në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën e përjavshme “Hitparade i absurdit”.

Të Fundit