STOP – EMISIONI 67 (SEZONI 3)

QSUT nga premtimi për rilindje në degradim të pandalshëm.
Një ditë më parë u publikua lajmi i dorëheqjes kolektive të mjekëve të urgjencës në QSUT. “Stop” ka mbledhur disa nga takimet dhe vizitat e kryeministrit Rama në këto ambiente qysh në tetor 2013, kur mori pushtetin e deri në videot, që publikon shpesh, për të na treguar “rilindjen” e shëndetësisë.Vec kësaj kamera e fshehtë e emisionit “Stop” ishte mbrëmë në urgjencë, ku konstatoi ato, që mjekët kishin ngritur si shqetësime në letrën e tyre publike.Mungesë shtretërish dhe shërbimi ishte më e pakta dhe ajo, që dukej menjëherë në urgjencën e “rilindur” të QSUT-së.

Të Fundit