STOP – EMISIONI 66

Formalizimi i ekonomisë dhe pleqëria e Edi Ramës e Koço Kokëdhimës!

Kryeministri Rama mori pjesë në aktivitetin për fazën e dytë të formalizimit të ekonomisë. Rama tha, se do të vazhdojë shkolla e natës për punonjësit e administratës doganore e tatimore, duke falenderuar drejtoreshat e dy institucioneve. Gjatë fundjavës Rama ishte në jug të vendit dhe tha, se do të investohet në këtë zonë ku ai mund të pleqërojë me Koco Kokëdhimën.

 

Të Fundit