STOP – EMISIONI 56 (SEZONI 2)

Thirrja e Kokëdhimës për revolucion dhe përgjigja me vezë e domate ndaj Ilir Beqes.
Ish-deputeti i PS-së Koco Kokëdhima ishte në një takim me socialistët e Sarandës. Kokëdhima tha, se një erë e re po fryn në botë dhe është koha e revoltave kundër kastave sunduese. Por kësaj thirrjeje duket, se i janë përgjigjur disa të rinj në Tiranë, të cilët goditën me vezë e domate ministrin e shëndetësisë Ilir Beqaj, duke i kujtuar me pankarta audio-skandalin e “Stop”,ku Beqaj shkarkoi vartësin me shprehjen “të uroj suksese në jetë”.

Të Fundit