STOP – EMISIONI 45 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit shqiptar…?!
Një qytetar në Fushë-Arrëz lan karrocerinë e makinës me bidon, duke krijuar pellgje edhe në rrugë.Një fushë kalcetoje në Kosovë është përmbytur nga uji e djemtë hidhen dhe vetë në të.Plehrat transportohen me kamion në Kamëz. Një tjetër makinë plehrash kullon ujë përgjatë gjithë rrugës. Janë këto disa nga episodet e shfaqura dhe transmetuara në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit”.

Të Fundit