STOP – EMISIONI 35 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Dritat në autostradë janë të ndezura ditën për diell. Në një rrugë të shtruar, ka “mbirë” një shtyllë elektrike e tensionit të lartë.Në Kashar një qytetar shkruan dhe filmon, sesi ka devijuar rruga, për shkak të oborrit të një vile private.Një kopsht fëmijësh në Lezhë nuk duket i denjë as për stallë bagëtish.Janë këto disa nga episodet dhe problematikat, që shfaqen e komentohen në emisionin “Stop”, në rubrikën e përjavshme “hitparade i absurdit”.

Të Fundit