STOP – EMISIONI 30 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit shqiptar…?!
Sado absurde të duket, një bukë është shitur bashkë me briskun e rrojës në brumë dhe qytetari e ka nisur foton në emisionin “Stop”. Orizi ekstra i markës Carolina, duke se shitet me insekte. Po kështu orizi King është tregtuar me miza të zeza në të. Një nga rrugët e Kamzës është vijëzuar me ngjyrë blu e kësaj ngjyre nuk i kanë shpëtuar as gropat e rrugës. Janë këto disa nga situtatat, që transmetohen dhe komentohen në emisionin e sotëm “Stop” në rubrikën “Hitparade i absursdit shqiptar”.

Të Fundit