STOP – EMISIONI 225 (SEZONI 3) 13 korrik 2018 Pikantet e një sezoni, humor e të qeshura në Stop 2

Shumë persona e marrin bukën me vete në punë, ndërsa ne e mbështjellim me gazetë, që edhe të informohemi njëherësh.Drejtori i ujësjellësit në Saradnë ka lënë pa ujë 3 ditë qytetarit, për të bërë eksperiment.Në Shkodër kripa për rrugët me borë hidhet me dorë.Një gruaje i japin gabimisht ilac gjumi. Në një gurabije ka copa metali brenda.

Pikantet e një sezoni, humor e të qeshura në Stop 1.

Emisioni i fundit për këtë sezon rikthen pjesët më kulmore në studio, ku të qeshurat dhe humori kanë qenë të papërmbajtshme.Saimir e Genti thumbojnë Onin, që nuk ecën, por zhvendoset me thonj.më pas një pjesë nga emisioni, ku qytetarit i ka humbur pela e tij e kuqe, për të cilën ka bërë denoncim edhe në polici e prokurori.Trafiku në Tiranë është kthyer në stres për të gjithë, por në studion e Stop, kthehet në humor.Qeveria gjatë këtij viti nxorri një VKM që detyron punëdhënësit t’i japin drekën punonjësve, ose shpërblim në natyrë.

Pikantet e një sezoni, humor e të qeshura në Stop 3.

Ndotjet në det janë kthyer në shqetësim për të gjithë, pasi aty gjen lloj lloj orendish.Në spitalet tona ndodh që ngatërrojnë sondën e fibroskopisë me atë të kolonoskopisë.Proteza e gojës, e bërë në Dental Turk, vetëm këtë funksion nuk kryen.Makinat me xhama të zinj nuk lejohen të qarkullojnë në vendin tonë, edhe pse shpesh të tillë kanë dalë nga fabrika.

Të Fundit