STOP – EMISIONI 21 (SEZONI 2)

Hitparade i absdurdit dhe Rilindja e shëndetësisë.
Në këtë puntatë të emisionit “Stop” trajtohen disa situata nga absurdi shqiptar, kryesisht nga e ashtuquajtura “rilindje” e shëndetësisë. Ambulanca e Vernikut në Devoll, Spitali i Prrenjasit, Kuzhina e spitalit të Lezhës, poliklinika e Ballshit dhe spitali i Shkodrës. Të gjitha videot provojnë atë që po ndodh sot me sektorin e shëndetësisë.

Të Fundit