Stop-EMISIONI 191(SEZONI 5) 25 Maj 2020- Hitparade i absurdit shqiptar!

Disa shqiptarë, që vuajnë dënimin në Greqi, na kanë sjellë një video, ku tregojnë kushtet e qelive në këtë vend.Në Rrile të Lezhës, kabina elektrike është krejtësisht e dëmtuar dhe e pambrojtur, duke u kthyer në rrezik për jetën e qytetarëve.Pallati Pranvera në Durrës është lënë në mes të rrënojave dhe kabllove elektrikë. Ura e Drinit të Zi në Kukës është e shkatërruar, e nuk jep asnjë garanci për ata që mund ta përdorin për të kaluar. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit