STOP-EMISIONI 181 (Sezoni 9) 14 Maj 2024-Ben 14 muaj burg, del i pafajshem, qytetari kerkon miliona demshperblim.

Paulin Deda tregon, se ka kryer 14 muaj burg edhe pse ishte i pafajshëm. Ai thotë, se u arrestua për kultivim hashashi e më pas gjykatat e shpallën të pafajshëm, pasi njëri prej tre vëllezërve e kishte pranuar fajin. Paulini iu drejtua Gjykatës Administrative të Apelit, për të marrë dëmshpërblimin, por Ministria e Financave e apeloi këtë vendim, që i njihte atij dëmshpërblimin. Prej vitit 2018 e deri më sot, cështja nuk është shqyrtuar ende.Sipas ligjit, një ditë burg është 2000 lekë e një ditë paraburgim është 3000 lekë. Duke qenë se Paulin Deda dhe vëllai i tij kanë qëndruar 418 ditë paraburgim, duhet të përfitojnë 836 mijë lekë të reja secili.Qytetari u drejtua në Gjykatën Administrative të Apelit, për cështjen me gjyqtaren Enerjeta Shehaj, por për këtë rast, se nuk ka datë shqyrtimi.

Një qen është filmuar duke pirë shotsa disa gota rresht e duke ia kaluar edhe një vajze që pi me të. Videoja ka bërë xhiron e rrjetit.

Të Fundit