STOP – EMISIONI 171 (SEZONI 3) 30 prill 2018 Hitparade i absurdit shqiptare.

Hitparade i absurdit shqiptar.

Një i moshuar është fotografuar , teksa mban një kosh perimesh pas biçikletës nipin e tij . Kompania “Luz i vogël 2008 “ pastron maainat në rrugë. Një recetë e mjekut në Bulqizë është shkruar mbi një lloto sporti . Në derën e urgjencës së Kukësit shkruhet “shesim perde”. Janë këto disa episode , që transmetohen dhe komentohen në studion e emisionit “Stopit” , në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptarë”.

Të Fundit