STOP – EMISIONI 167 (SEZONI 2)

Hitparade, “Ferma e kafshëve” në Stop.
Një dhi po pushon mbi një gomar. Një tjetër dhi i shërben një djali si jastëk për të fjetur. Një gomari, vec samarit, i kanë vënë dhe një sedilje makine.Disa mace janë rehatuar mbi një qen.Dy pula kanë hipur mbi një tavolinë restoranti e po shijojnë atë, që kanë lënë klientët.Ndërsa një vic dhe një qen janë përhumbur të mbështjellë në një përqafim të thellë. Janë këto disa nga nga situatat e transmetuara dhe komentuara në studio, në emisionin e sotëm “Stop”.

 

Të Fundit