STOP – EMISIONI 152 (SEZONI 2)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Një grua është fiksuar në foto, duke prerë një qepë me mbrojtëse sysh që përdorin saldatorët. Një qytetar shfaqet, ndërsa njërën këpucë e ka të lidhur me lidhëse e tjetrën me tel. Një njoftim i varur tregon, se në një dritare aty pranë shiten cigare.Një fadromë ka ngecur në llucë. Një punonjës është ngjitur në një ndërtesë e nga mbrapa ka një dërrasë.Një grua lan xhamat, duke dalë tërësisht jashtë dritares. Janë këto disa nga situatat e prezantuara dhe komentuara në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën e përjavshmë “Hitparade i absurdit”.

Të Fundit