STOP – EMISIONI 15 (SEZONI 4) 21 shtator 2018 Me këmbë të thyer i heqin kempin, Stop e kthen në skemë

Fiqiri Rexhepi tregon në “Stop” , se është trajtuar për 5 vjet me kemp, për shkak të një tumori në stomak.Më pas nisi një punë të lehtë në një firmë ndërtimi, gjatë së cilës pësoi aksident e theu këmbën.Mori sërish kemp për 6 muaj, por ia ndërprenë, duke i kërkuar epikrizën nga mjeku specialist.Përgjegjësi i KMCAP-it në Tiranë, Fatos Abdiu, thotë, se me VKM është hequr kërkesa për epikrizën dhe në 1 gusht Fiqiriu paraqitet sërish në komision, duke siguruar kempin për 6 muaj të tjerë.

Rama i vendosur të shembë teatrin, Basha ekskursion në Vlorë.

Një grup gazetarësh dhe njerëz të ekranit janë nisur sot drejt Stambollit në një prej fluturimeve-test të Air Albania, organizuar nga qeveria.Kryeministri Rama tha mbrëmë përballë gazetarëve në tv Klan, se nuk ka kohë të presë për shëmbjen e teatrit. I pyetur, nëse Gjykata Kushtetuese e hedh poshtë ligjin e miratuar, ai tha, se populli për këtë ka një shprehje me hallë.Por dje kreu i PD-së Lulzim Basha ishte në Vlorë, pavarësisht se zhvillimet në parlament e kërkonin atje.Kunati i Bashës Erion Isufi ka klientë të bizneseve të veta gjithë “oligarkët” që përmend Basha cdo ditë.Vec kësaj norma e fitimit, që ka ia deklaruar, të bën të dyshosh për evazion fiskal.

Kapshticë, i ngatërrojnë fshatin dhe vitin e lindjes në diplomë.

Andi Gavri, nga Kapshtica iu drejua emisionit “Stop”, pasi në diplomën e shkollës i kanë shkruar gabim edhe vitin e lindjes, edhe emrin e fshatit.Kësisoj diploma e tij është e pavlefshme. Gjyshja tregon ditën, kur Andi erdhi në jetë, duke dëshmuar edhe për vitin.Drejtori i shkollës “Fuat Babani” thotë, se për gabimin i është drejtuar ZA-së Devoll.Ilir Gjata, drejtuesi i ZA-së, premton zgjidhjen e problemit, por nuk di të thotë, se kush mban përgjegjësi për sorollatjen e të riut.Nismës “Dhuro një cantë” në këtë fillim viti shkollor iu bashkua edhe “Qendra e zhvillimit social-psikologjik”, duke dhënë canta e ndihma të tjera për familjet në nevojë.

Të Fundit