STOP – EMISIONI 15 (SEZONI 3)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Një makinë policie ka bllokuar trafikun, pasi një polic është varur nga jashtë derës së shoferit e po bën muhabet për shtatë palë qejfe. Në spitalin e Kukësit një i sëmurë është shtrirë pa ndjenja në korridor, por mjekët kalojnë njëri pas tjetrit tepër indiferentë. Një qytetar ka sjellë pamje të punimeve në shëtitoren e Kukësit pa kanalizime për ujrat e bardha e të zeza. Pranë një toke një qyetar ka shkruar, se ajo është me probleme, ndaj dhe nuk shitet. Janë këto disa nga situata që shfaqen dhe transmetohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit…”

Të Fundit