STOP – EMISIONI 147 (SEZONI 2)

Hitparade i absurdit shqiptar.
Uji shpërthen si shatërvan në ajër. Plehrat në qytet janë përhapur kudo nëpër rrugë e derdhen jashtë kazanëve të plehrave.Shëtitorja e Lezhës është e shqepur dhe një djalë i vogël me bicikletë kërkon numrin e STOP-it për të denoncuar këtë problem. Uji i pijshëm është përzier me ujrat e zeza. Janë këto disa nga situatat e transmetuara, përmes fotove dhe videove dhe që komentohen nga moderatorët në studio në emisionin e sotëm.

Të Fundit