STOP-EMISIONI 145 (Sezoni 9) 22 Mars 2024- Dita e Sulltan Novruzit, kujt i ra leku në byrek?

Sot është dita e Sulltan Novruzit. Në studion e “Stop” është gatuar një byrek me lek, tradicional për ditën e shënuar. Byreku u nda mes Saimirit, Gentit dhe vajzave dhe në fund u mësua, se kush do ta ketë fatin në anën e tij për një vit.

Të Fundit