STOP – EMISIONI 137 (SEZONI 2)

Hitparade i absurdit në “Stop”.

Furgoni me nxënës ka ngecur në ujë në Malësinë e Kurbinit, për shkak të prurjeve të përrenjve. Një tjetër furgon ka ngecur në një rrugë malore, ndërsa pasagjerët janë detyruar ta shtyjnë automjetin. Një video amatore, tregon, se cfarë ndodh në gjimnazin “Qemal Stafa”.Nxënësit dalin nga dritaret e klasave të katit të parë e më pas kapërcejnë edhe kangjellat e shkollës. Këto janë disa nga situatat në emisionin e sotëm “Stop” dhe rubrikën “Hitparade”.

Të Fundit