STOP – EMISIONI 127 (SEZONI 2)

Absurditeti shqiptar në hitparade…?!
Një qytetar ka bërë një video, me anë të së cilës i drejtohet kryeministrit Rama, për t’i tërhequr vëmendjen për korrupsionin në Aluizni-n e Vlorës. Një djalë i ri në drejtim të automjetit ia ka marrë një sy gjumë, ndërsa ka ngecuar në trafik. Dy djem të rinj janë filmuar nga kamerat e sigurisë në një supermarket, ndërsa vjedhin shishe alkooli dhe i fusin për t’i fshehur nën rroba. Janë këto disa nga videot e transmetuara sot në “hitparade-in e absurdit shqiptar”.

Të Fundit