STOP-EMISIONI 112(SEZONI 7) 7 Shkurt 2022-Hitparade i absurdit shqiptar.

Një djalë i vogël i quajtur Enes ka pikturuar dhe sjellë në redaksinë tonë siglën e emisionit. Në Librazhd, barrierat e rrugës janë zhvendosur, në vendin ku prej dotësh ndodhin aksidente. Në rrugën “Babë Rexha” në kryeqytet, poshtë një pallati është kthyer në vend grumbullimi plehrash. Në fshatin Zajs në Rrëshen ura është në gjendje të mjerë dhe kalimtarët rrezikojnë të bien në lumë. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komenton në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit