STOP-EMISIONI 111(Sezoni 8) 3 Shkurt 2023-Hidhet shorti live i Albmarket ne studion e emisionit “Stop”.

Prej disa kohësh kemi njoftuar në emisionin tonë për hedhjen e shortit plot dhurata e surpriza nga Albmarket ne studion e “Stop”. Rrjeti Albmarket prej 11 vjetësh operon në tregun shqiptar dhe në këtë datë ka vendosur të shpërblejë klientët besnikë.Sonte suprizohen 100 fitues, të cilët me një blerje prej 2 mijë lekësh të një produkti të brendeve partnere, mund ta shohin veten fitues. Momenti i shortit mbërriti në studio me Saimirin e Gentin.

Një makinë ka përfunduar jashtë rruge në rrethrrotullimin e Rrogozhinës.Me dhjetra qen janë mbledhur e po shijojnë rrezet e diellit në plazhin e Durrësit.Shkolla 9 vjecare në Lecjan të Dibrës është përmbytur e i ka vërshuar uji brenda në klasa.Në Shkodër uji lëshon në lavaman guricka e dhe. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në pjesën e parë të emisionit, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Prej disa kohësh kemi njoftuar në emisionin tonë për hedhjen e shortit plot dhurata e surpriza nga Albmarket ne studion e “Stop”. Rrjeti Albmarket prej 11 vjetësh operon në tregun shqiptar dhe në këtë datë ka vendosur të shpërblejë klientët besnikë.Sonte suprizohen 100 fitues, të cilët me një blerje prej 2 mijë lekësh të një produkti të brendeve partnere, mund ta shohin veten fitues. Momenti i shortit mbërriti në studio me Saimirin e Gentin.

Të Fundit