STOP-EMISIONI 107(Sezoni 7) 31 Janar 2022-Hitparade i absurdit shqiptar

Makinat në Yzberisht janë parkuar ku kanë mundur drejtuesit e tyre, sa në trotuare e sa në vijat e bardha. Në autostradën e Lezhës krahas makinave ecin serbes edhe një derr dhe nje derrkuc. Një mace hidhet dhe hap derën e shtëpisë, duke përdorur akrobacitë e saj. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në studio në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit