Stop – Elbasan, vellai nxjerr motren ne qiell te hapur, Stop e fut ne shtepi!(31 janar 2019)

Eleni Lushnjari nga Elbasani denocnon në “Stop”, se para dy mujash është grindur me të vëllain dhe ky i fundit e ka nxjerrë nga shtëpia, duke e detyruar të flejë jashtë.Eleni thotë, se në këtë shtëpi ka jetuar prej 22 vjetësh, por me vdekjen e së ëmës, vëllai ka pretendime për banesën.Gazetarja e emisionit shkon në policinë e Elbasanit dhe zyrtarët e policisë vendosin t’i marrin kallzimin zonjës Lushnjari.Të nesërmen shefi i komisaritatit tregon, se i thirri motër e vëlla dhe Eleni Lushnjari arriti të hyjë ne shtëpinë e saj.

Të Fundit