Stop-Edmond Spaho: “Edi Rama Hollanda, Ajax dhe Basha do ta hanë kokën”.(17.04.2019)

Nënkryetari demokrat Edmond Spaho ka bërë një status, ku shprehet, se holandezët do ia hanë kokën Ramës dhe përmendi mes holandezëve skuadrën e Ajaksit, parlamentin holandez, që votoi kthimin e vizave për Shqipërinë dhe Lulzim Bashën

Të Fundit