Stop e Fundjavë ndryshe ndihmojnë familjen me fëmijë të sëmurë!

Në kuadër të festave të fundvitit, “Saga Restorant”, ka shtruar një drekë për 87 fëmijë jetimë.Menaxheri Skënder Hekuri, thotë, se u frymëzua për këtë nga rastet e bamirësise në Stop.Po kështu Chico’s burger dhe Stop kanë ndihmuar shumë familje në nevojë në këtë prag të ndërrimit të viteve.

Nikoll Prendi thotë se në bashkëpunim me emisionin tonë kanë menduar t’u vijnë në ndihmë të pamundurve dhe të shtrojnë një drekë për fëmijët e shtëpisë së fëmijës “Zyber Hallulli”.

Të Fundit