Stop e Bar Mabel ndihmojne familjet e pamundura!

Po kështu lokali Mabel në rrugën “Xhanfize Keko” dhe pronari i tij, Taulant Coku, tregon, se ka menduar, që nëpërmjet emisionit Stop, të dhurojë disa pako ushqimore për familjet në nevojë.në u ndalëm në fshatin Prush të Tiranës, për të shpërndarë këto pako ushqimesh.

Të Fundit