Stop – Dy kambere ne nje dere te Kushtetuesja/ Pikante nga panairi i librit!(15 nentor 2019)

Arta Vorpsi dhe Marsida Xhaferllari kanë hyrë të dyja sot në ambientet e Gjykatës Kushtetuese, njëra e betuar te noterja dhe tjetra te presidenti,pretendente për të njejtën karrike të anëtares së kësaj Gjykate. Presidenti Meta ka deklaruar sot, se parlamenti mund të shpërndahet me një dekret dhe qeveria mund të rrëzohet me një mocion. Ai tha, se në kohën e duhur do t’i drejtohet popullit dhe gjithë botës, për të mbrojtur demokracinë.”Stop” është ndalur te panairi i përvitshëm i librit dhe sjell atmosferën me humor, duke shtruar edhe pyetjen, nëse më shumë klikohen librat dhe foto me libra, apo fotot nga plazhi nëpër rrjetet sociale.

Të Fundit