Stop – Divorcet/Intervistat e qytetareve te Tiranes per kete fenomen! (14 Korrik 2020)

Klintoni ka realizuar intervista me qytetarët e Tiranës lidhur me divorcet shkaqet dhe mënyrat e përballimit të një prej plagëve më të rënda të shoqërisë në ditët e sotme.Banorët e kryeqytetit përgjigjen në mënyra të ndryshme për divorcet dhe jetesën pa partnerin.

Të Fundit