“Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” bëjnë me shtëpi të re dy familje. 23 mars 2018

Pak kohë më parë “Stop” transmetoi dy histori të trishta varfërie dhe mjerimi.Zef Tuci, nga Rrësheni është i sëmurë, pa shtëpi e pa mundësi për të përballuar jetesën për vete dhe fëmijët e tij.Sofi dhe Elen Papa kanë dhuruar mobilimin e shtëpisë së tij,ndërsa “Fundjava” i ka mundësuar ndërtimin e shtëpisë së re. Por kështu, me një shtëpi të re, është bërë dhe familja e Burbuqe Bucit nga Paskuqani, ndërsa nuk kanë munguar dhe ndihmat në të holla nga qytetarë të ndryshëm. Arbër Hajdari, president i “Fundjavë ndryshe” flet në studion e emisionit për këto shtëpi dhe vijimin e nismës, për të ndihmuar sa më shumë familje në nevojë nën moton “bamirësia nuk të varfëron”.

Të Fundit