Stop dhe Firdeus marrin nismen e shportes se jetimit!

Shporta e jetimit është quajtur nisma e Fondacionit Firdeus në bashkëpunim me emisionin Stop. Ne jemi ndalur në Zall Herr dhe Durrës për të shpërndarë ndihma për këtë kategori.

Të Fundit